|
FIFITY FIFTYWat zijn Fifty Fifty vleesproducten?
(ook wel Hybride producten genoemd) Het is een product waar nog steeds vlees in zit, maar wel minder. De verhouding ligt eraan wat je zelf wilt/doet je kan bijvoorbeeld 50% vlees 50% vlees vervangers doen, maar je kan ook 70%vlees en 30% vleesvervangers dit kan je ook andersom doen dat ligt puur aan je recept. We proberen hetzelfde effect te bereiken qua smaak, structuur, sappigheid en bite als bij een echte 100% vlees product. Wij maken meestal gebruik van 50% scharrelvlees en 50% vleesvervanger, vandaar de naam Fifty Fifty Waarom hybride vleesproducten? hybride vleesproducten ontwikkelen om op de wens van de consument/klant om minder vlees te eten. Het blijft een vleesproduct, maar wel met minder vlees. En het smaakt heel anders dan een vegetarisch product, waarbij de consument/klant echt proeft dat hij wat anders aan het eten is. Als u nou bewust wilt kiezen om minder vlees te eten op de boterham of bij het avondeten kunt u kiezen voor een hybride vlees product. Uiteindelijk als veel meer mensen voor hybride vleesproducten zouden gaan kiezen dan zou dat ook een stukje beter zijn voor het milieu daar doen we het ook grotendeels voor. Een vlees eter zou niet snel overstappen naar vegetarisch, maar waarom zouden we zo extreem overstappen als er ook een midden weg is door die hybride vleesproducten te maken? Vlees eten we omdat het gewoon lekker is en niet omdat het moet toch? |
Fifty Fifty producten:
- Fifty Fifty uiengehaktbal
- Fifty Fifty Braadworstje
- Fifty Fifty hybride grilworst
- Fifty Fifty Hamburgers