KERSTBESTELLIJST: KERSTBESTELLIJST 2023 Naam:…………………………………………………… Adres:…………………………………………………… Telefoonnr:………………………………………….…. Uiterlijk bestellen: zaterdag 16 december ! Afhalen: Zaterdag 23 december (geopend van 8.00 -13.00 uur) óf Zondag 24 december (geopend van 8.00 – 15.00 uur) Afhalen: St. Maternusstraat 2A T. 043-3215106 (Bestellingen afhalen half uur vóór sluitingstijd!)
Voorgerecht: Wildsoep …..personen € 3,95 p.p. Steak tartaar (80 gr.)(gemarineerd rundvlees) …...personen € 4,75 p.p. Hoofdgerecht: Babykalkoen met cranberrysaus ….. aantal € 39,95 (gevuld met kalfsgehakt) ( ± 6 pers.) (deze moet u zelf nog bakken in de oven) Wildragout met verse paddestoelen …..personen € 5,95 p.p. Sauzen: Rode wijnsaus …..gram Cranberrysaus …..gram Champignonsaus …..gram Pepersaus …..gram * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Verder kunt u natuurlijk ook ‘n stuk vers vlees bestellen. U kunt echter geen vleeswaren, paté of salades bestellen. Dit kunt u alleen ter plekke uitzoeken.
Verder hebben wij nog een ruim assortiment van kant en klare gerechten. Een greep uit ons assortiment: Wildstoofpot, hazenpeper, kalfsragout, kipragout, konijnen bouten op Maastrichtse wijze, hazenbouten met saus, kalfsvlees op Maastrichtse wijze, boeuf bourguignon, kalfstong met champignonsaus. Kervelsoep, ossenstaartsoep, bospaddestoelensoep, Thaise kippensoep, tomatencrèmesoep. Bospaddestoelenquiche, wildquiche of quiche lorraine. Worstenbroodjes of saucijzenbroodjes. Aardappel gratin. Appeltjes-veenbes, saus Monegask. Natuurlijk ook onze eigen gesneden Carpaccio of Vitello. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Zaterdag 23-12 en zondag 24-12 bezorgen wij ook aan huis!
Woensdag 27 december en dinsdag 2 januari gesloten! www.slagerijwillems.nl Druk- en/of zetfouten onder voorbehoud